Нискобюджетни , но иновативни и технологично усъвършенствани лаптопи представя Acer

Евтин лаптоп Acer

Различни слухове се носят из IT средите за това, че тайванската компания Acer подготвя изключителен продукт, който ще преобърне представите ни за това какво може да прави един настолен компютър. Несъмнено от години гиганта предлага производство на техника за бита и бизнеса, като започнете от мобилни телефони и стигнете до високотехнологични и супер мощни устройства. Но преди някой доброжелател да сподели с потребителите това можем да се насладим на уникалните лаптопи, които вече са на пазара https://plasico.bg/лаптопи-acer.

Първо ще Ви запознаем с удобствата на един нискобюджетен Ейсър модел, наречен Chromebook. Това е също едно от нововъведенията на марката, с което тя се опитва да се отличи от своите конкуренти. Изтънченост и стил се вижда от разстояние и несъмнено факта, че много от почитателите на Acer заявиха желание да закупят този супер евтин модел е показателен. Разбира се не можем да заложим единствено на цената като приоритет при този лаптоп. За да разкрием неговите качества нека надникнем в неговата вътрешност. Моделът 11 N7 C731 получава съвременен IPS екран. В 11,6 инча се побира също една завидна за преносимото устройство резолюция от 1366 на 768 пиксела. Може би слабата част тук си мислите, че е двуядрения процесор, но имайте предвид, че за един нискобюджетен лаптоп той върши чудесна работа. Този лаптоп Ейсър има всичко нужно, което един домашен лаптоп може да притежава. Теглото от 1 килограм и 350 грама пък са изключително функционални за неговото пренасяне. Освен това производителя разработва и възможност, която в следващите месеци ще бъде приложима и клиентите ще могат свободно да изтеглят и приложения от Google Play. Според специалистите това е изключителен модел, който намира приложение и в подготовката на ученика. Защитената клавиатура от разливане на течности го прави наистина едно надеждно средство за работа, като се има предвид невниманието на децата.

За Европа и северната част на САЩ препоръчителната цена на модела е около 300 евро. Не е нужно търговците и дистрибутори на Ейсър да надуват спекулативно цената на този лаптоп, защото реално това е подобрен и леко усъвършенстван модел, който е предназначен за определен кръг клиенти. Освен Acer Chromebook 11 N7 C731 тайванската компания подготвя и малко по-добър като параметри лаптоп от същата серия. Той ще се появи след базовия си колега и е повече от ясно, че там ще очакваме по-висока цена. Той ще се различава по-елегантна визия, почти идентични параметри, но приятна визия на дисплея. Неговото име е Acer Chromebook 14 и отново е насочен към масовия потребител.