5 предимства да празнуваш извън дома коледните и новогодишните празници

Къде да празнуваме Нова година

И тази година почти се изтъркули, но това не е повод за тъга, а напротив. Скоро ще имаме повод да празнуваме. Декември е най-празничният месец от годината, но преди да го посрещнем, трябва да се замислим как да прекараме зимните празници. Не е тайна, че много хора предпочитат уюта на дома, но днес ще ви предложим 5 причини да празнувате навън…

Защо да прекарате празниците извън дома?

1. Спестяваш време, усилия и пари!

Ако ви се струва, че кувертите за заведенията за коледната или новогодишната нощ са скъпи, опитайте да пресметнете колко пари ви струва организирането на празника у дома. Покупки, приготвяне на храна, миене, подреждане, пране – всичко това, без да изчислите вашето време! Много е, нали! Помислете пак дали не искате да си спестите всичко това и да прекарате една приятна вечер с близките ви в хотелски комплекс „Монтесито“. Гарантираме ви добро настроение, прекрасна програма и много емоции в новогодишната нощ. Добре дошли сте!

2. Глезиш се и усещаш празника

Каквото и да си говорим, няма как да усетите празника, ако сте стресирани от това дали ще се справите с подготовката.

3. Без купища чинии и безкрайно пазаруване

Пазаруване, храна, подготовка, чистене, деца… – всичко това за краткото време, което ви остава преди празника…. Струва ли си? А колко много храна ще изхвърлим, докато стоим пред телевизора и гледаме как празнуват по света. Да не говорим за преяждането. Защото когато сме у дома, сме склонни да преяждаме.

4. Весела компания и запомнящо изживяване

Дори да нямате с кого да прекарате коледната или новогодишната нощ, защото всички са отишли някъде, ако сте в ресторант с програма, ще има и други хора. Ще се запознаете, ще прекарате весело, ще потанцувате и после ще се приберете у дома – без да се налага да се трепете с домакинска работа. Чудесно е, нали!

5. Някои друг се занимава с децата

Основната причина много хора да прекарват всички празници у дома е, че няма кой да ангажира децата им, докато са на заведение. За щастие, все повече ресторанти и хотели, които предлагат коледна или новогодишна програма, имат аниматори и детски кът, в който вашето дете не само ще се забавлява в интересни игри, но и ще срещне другарчета, с които след това ще може да продължи да играе. Подобно преживяване е много по-полезно и интересно за вашето дете, отколкото да го държите у дома, пред компютъра или телевизора, докато уж празнува.

Малките неща правят празника значим – спомените, които създаваме с хората, на които държим. Ако искате да прекарате невероятни коледни и новогодишни празници, резервирайте вашето място за едно прекрасно изживяване с много спомени и добро настроение!