Съчетание на сребърни медальони с тоалета – съвети от стилисти

сребърен медальон

През последните няколко години сребърните бижута станаха изключително популярни. Дори в момента те са най-горещата тенденция в бижутерийната мода. Искрящата им белота, в комбинация с атрактивните цени, дава възможност на всяка дама да обнови и разнообрази своята модна визия по елегантен и изискан начин. Особено предпочитани в момента са чудесните сребърни бижута – медальони.

Нека видим съветите на стилистите, които ще ни обяснят как да ги съчетаем по най-красивия начин с останалата част от облеклото.

И така, ако все още не сте предприели решителната стъпка за закупуване на сребърни бижута, в частност сребърен медальон, такава една покупка може да се превърне в чудесна отправна точка за обогатяване на вашата лична колекция от украшения.

Съвети за съчетание на сребърните медальони

Въпреки факта, че големите медальони, изработени от сребро, са много по-достъпни от събратята си, решени в злато или платина, тяхната елегантна простота е ненадмината. Те са напълно универсални украшения, които подхождат на всеки стил. Залагайки на класическия им блясък, е повече от лесно да създадете ярка, запомняща се визия, без значение дали става за всекидневен или официален аутфит.

За по-забележим външен вид, може да изберете обемни сребърни медальони, които да съчетаете с нежни сребърни обеци, за перфектен баланс. Този подход е чудесен за всички дами с по-едър бюст, защото големият медальон ще акцентира именно върху тази зона от тялото.

Сребърните медальони с флорални инкрустации са изключително модни. Те ще изглеждат страхотно в съчетание с тоалет, издържан в сходен принт и са великолепно решение за лятната визия.

Ако изберете сребърен медальон, украсен с камъни, преди да направите окончателен избор, помислете да бъде техният цвят, така че да си хармонизира с по-голямата част от тоалетите във вашия гардероб. Така ще разполагате с много повече възможности да изградите интересна и оригинална визия.

По отношение на цветовете, то различните нюанси на белия и сивия цвят са универсални, що се отнася до перфектна комбинация със сребърните медальони и въобще с всякакви други видове сребърни бижута.  Разбира се, не е нужно да се ограничавате само с тях, защото съществуват и редица други тонове, които също ще изглеждат невероятно ефектно на фона на среброто – светло розово, резида, небесно синьо, тъмно виолетово, тъмно кафяво, черно и други.

Избягвайте обаче да носите сребърен медальон, който виси под деколтето на сребърен топ, тъй като ще минимализирате ефекта от красотата му.

При избора на подходящото бижу, заложете преди всичко на такива модели, който отразяват вашето лично усещане за стил.

Можете да разгледате богат асортимент от сребърни бижута за вашата неотразима на https://selina.bg/bijuta/.