Най-добрият сървър за вашия онлайн бизнес

най-подходящия сървър за онлайн търговия

Електронната търговия е сектор, който е достигнал своята зрялост и става все по-конкурентоспособен. Ако добавим към това и интегрирането на мобилни устройства в живота ни, ще видим как онлайн бизнеса се разширява и до нашите навици за ежедневните покупки.

Поради тази причина собствениците на онлайн магазини трябва да изберат най-подходящата хостинг услуга за техния многоканален бизнес и да постигнат най-доброто представяне в ежедневните си операции.

Все по-често поведението на потребителите бързо се развива към навици за многоканално пазаруване. България е един от онлайн потребителските пазари par excellence, където потребителите са все по-възприемчиви към въздействията чрез различни електронни устройства. Ключът към това потребление се крие в потребителското изживяване, а потребителите през последните години стават все по-взискателни.

Когато говорим за опит, ние имаме предвид набора от практики, които извършваме по време на покупката, независимо дали на мобилни устройства, таблети или в мрежата. Той включва всички потребителски възприятия преди, по време и след взаимодействията и трябва да се разглежда на различни нива. Следователно е необходим добър UX дизайн, фокусиран върху използваемостта на тези потребители и преобразуването на потенциални клиенти.

Кой е най-подходящият сървър за вашия онлайн магазин?

В допълнение към добър дизайн, ние трябва да хостваме нашия уеб проект на сървър, който отговаря на нуждите му, и да имаме правилно програмирана електронна търговия.

Според експерти, услугата, която се оценява най-добре от клиентите с малки до средни електронни магазини, е управляваният виртуален сървър, който нараства с консолидирането на онлайн проекта. Това обикновено е напълно конфигурируема услуга с основни функции от 2 ядра, 4GB RAM, 100GB пространство и възможност за разширяване на функциите за няколко минути, ако са необходими повече ресурси.

Свързаност, спестяване на време и скорост

Това са факторите, които многоканалните потребители ценят най-много и поради тази причина е толкова важно да имате добър сървър, който поддържа уеб трафик, точни пикове на натоварване и 100% време на работа.

Накратко, многоканалният потребител се стреми да купува навсякъде и по всяко време, със стабилност и без технически затруднения. Един от ключовете към успеха се крие във факта, че онлайн каналът е гъвкав и че уебсайтът предоставя пазаруване, което е толкова удовлетворяващо и надеждно, сякаш човекът вижда и докосва продукта със собствените си ръце.