Мобилното приложение на Bet365

Няма спор, че Bet365 е лидер в спортните залози, не само в България, но и в световен мащаб. Освен, че за своите потребители букмейкърът има безупречен сайт, има и създадено мобилно приложение, чрез което феновете да се наслаждават на любимото си занимание, дори когато не са на компютъра си.

Както всички мобилни апликации, тази на Bet365, всъщност представлява една малка програмка, чрез която можете лесно и  да правите своите залози през телефона или таблета си. Приложението е безплатно и работи безпроблемно с всякакви операционни системи, като iOS, Windows Phone или Android.

Интерфейсът на мобилната версия на сайта и този на приложението са почти еднакви – лесни за работа и интуитивни при употреба. Естествено, при апликацията интерфейсът е така създаден, че автоматично да се оразмерява според големината на телефона или таблета ви, да за ви бъде максимално удобен.

При Android

Мобилното приложение на Bet365 за Android няма да намерите в официалния Google play магазин, понеже е апликация с хазартен характер. За това просто влезте през браузера на устройството си в сайта на Bet365 и потърсете в дъното на страницата раздела за всички приложения, от където ще можете да го изтеглите.

При iOS ( за iPhone и iPad устройства)

Апликацията за тези устройства може да се намери от специализирания сайт на Apple за приложения – App Store или пък от мобилната версия на сайта в раздел „Виж всички приложения на Bet365”, както по-горе за Android.

Ако не желаете да теглите отделно приложение, за да залагате, можете просто да ползвате мобилната версия на самия сайта и да следите спокойно залозите си, където зареждането на страниците се случва за секунди.

Няма никакво значение, кой от вариантите ще изберете. Важното е, че по никакъв начин няма да бъдете ощетени в нито едно направление. И при трите варианта ще имате достъп до всички видове спорт, както и до залозите на живо. Ще можете дори да залагате по време на самите срещи и освен това да следите и коефициентите.

Специални бонуси очакват, пък онези от вас, които са решили да се регистрират през мобилните си устройства. Така те ще могат не само да се наслаждават на хобито си, но и да спечелят допълнителни пари.

Какъв по-добър начин да се впуснете в света на спортните залагания където и да сте. Не на празно мобилното приложение на  Bet365 няколко поредни години е обявявано за най-добро в сферата на спорните залагания.