Как да отворим онлайн секс шоп

стартиране на онлайн магазин

Решили сте да започнете бизнес със секс играчки? Нямате опит и не знаете от къде да започнете! Секс магазин Cleopatra са тук за да помогнат в началото на такъв вълнуващ бизнес.

Ако попитате няколко различни хора, които притежават онлайн магазини как са започнали бизнеса си и какви съвети биха дали на начинаещите, ще получим различни отговори. Факт е, че начинът на правене на бизнес до голяма степен се определя от характера на самия човек и, както много други неща, във всеки случай ще бъде индивидуален.

Намиране на доставчик

На първо място, трябва да разберете, че колкото повече предлагане е на пазара, толкова по-добре. Затова се фокусирайте върху онези продукти и ниши, в които има оферти от няколко търговци на едро. По този начин се отървавате от потенциалната зависимост и в случай на рязка промяна в ценовата политика или проблеми с наличността на стоки при продавача, вашият бизнес няма да пострада. Можете просто бързо да преориентирате.

Най-често срещаните схеми за взаимодействие с доставчиците са следните опции:

  • покупка на стоки и съхранение в техния склад;
  • съхранение в склада на доставчика и закупуване по наличност;
  • дропшипинг.

Ако всичко е ясно с първите две опции, то в случай на последната схема поръчките се приемат през вашия онлайн магазин, а самите стоки се съхраняват от производителя или търговеца на едро, който също ги доставя.

За улеснение на бъдещите собственици на секс магазини, Cleopatra предлагат взимане от тях на място, доставка до адрес на клиента, както и нашумялата опция “Dropshipping”.

Избиране на домейн и хостинг

Избрали сте бизнеса, както и доставчика. Време е да закупите домейн (името на магазина) и да изберете хостинг копания. Име на домейн е адрес на сайт в Интернет, където можете да го намерите в търсачката или като напишете в реда на браузъра.

 

Името на домейна трябва да е кратко, закачливо и лесно за произнасяне.

Избор на CMS (Content management system)

Делегирането на такава отговорна задача е рисковано. На пазара има много оферти за изработка на онлайн магазини, но повечето от тях струват скъпо, а работата не струва парите си.

Заредете се със знания и направете правилния избор за вас. Проучете предимства и недостатъци на отделните платформи.

Плащане и куриерски услуги

Необходимо е да сключите договор с куриерска фирма, с която да извършвате доставките си (освен ако не сте избрали опция за dropshipping). След това е нужно да уточните точните методи за разплащане във вашия сайт: банков път, наложен платеж, плащане с V-POS и други.

С какво помагат от секс магазин Cleopatra

От секс магазин Cleopatra се грижат за техните бизнес клиенти! Те могат да ви консултират при желание да отворите:

  • Физически магазин
  • Онлайн магазин

Можете да разгледате подробностите около търговията на едро на секс играчки в техният уебсайт.

 

Вашият коментар