Как да освежим лесно старите ски

upotrebqwani ski

В случай, че сте решили да си купите употребявани ски, то време е да прочетете тази статия, която дава ценни съвети относно освежаването на външния им вид.

Напълно възможно е едни сравнително запазени ски втора употреба да имат куп козметични проблеми. Това ни най-малко не пречи да се покорят пистите с тях. Както и не може да доведе до рискове със здравето и безопасността при ползването им.

В този случай, за да изглеждат приятно, може да се направи нещо по въпроса. За целта може просто да се пребоядисат – така те напълно ще променят външния си вид.

Всеки може да избере цветова схема по свой собствен вкус, както и да реши да прояви по-голямо творчество като нарисува на тях различни декоративни детайли и картинки.

Най-лесно това става с боя за автомобили, която се продава в най-различни цветове. Преди употреба тя трябва много внимателно да се разклати. А отгоре може да се сложи качествен автолак, който ще придаде чудесен блясък на старите ски и те ще изглеждат като нови. Нашият съвет е да боядисате само горната видима част на ските.

Специалистите в бранша са на мнение, че е по-добре да се ползва четка за боядисването на ски втора употреба. В случая е необходима известна практика.  Боядисването трябва да става на по-малки секции.

И още нещо – понякога ските втора ръка могат да бъдат с лек вдлъбнатини и с неравности по повърхността. По тази причина тя трябва първо да се обработи, а после да се боядиса.

Ако се притеснявате, че няма да можете да се справите сами, по-добре е да потърсите ски сервиз, където ще се справят с тази задача.

Как да намерите точно такъв сервиз?

Лесно е – просто напишете в google: ски сервиз и ще видите резултатите.

Така закупените ски втора употреба ще бъдат като нови! Успех!