Как да организирате „безоблачно” фирмено парти

partiТрябва да организирате фирмено парти и се тревожите дори за най-дребния детайл? Какво толкова може да се обърка? Всъщност списъкът с евентуални проблеми е доста по-дълъг, отколкото можете да си представите. Това, разбира се, не означава, че събитието няма как да мине по вода. Всичко, от което се нуждаете е малко търпение, добра предварителна подготовка и голяма доза гъвкавост (в случай на непредвидени ситуации). Вижте няколко полезни идеи, които ще Ви гарантират „безоблачно” празненство

Всеки да си „знае” мястото.

Няма нищо по-изнервящо от скандали, клюки, интриги и мръсни номера. Тези елементи може и да са често срещани (и то не само в големите фирми), но това не значи, че трябва да се примирявате с тях. Фирменото парти не е бойно поле, а сплотяващо празненство, затова най-добре се уверете, че колегите Ви няма да пренесат „войната” си в него. За да избегнете сцени и неловки ситуации можете предварително да разпределите присъстващите по маси. Без значение дали вярвате на слуховете, които се носят из работното Ви място, или не, в никакъв случай не ги подценявайте. Както гласи един тост – „За жените и гаджетата ни – нека те никога да не се срещат”. Иначе казано – постарайте се да неутрализирате евентуалните проблеми (от лично естество) още в зародиш. По този начин гостите Ви ще са щастливи, че делят маса само с хора, с които се разбират, а Вие ще си спестите много главоболия.

Баланс между градус и радост.

Няколко питиета могат да направят чудеса с по-срамежливите и необщителни хора, да разведрят обстановката, да стимулират танци, усмивки, мили жестове. Няколко алкохолни напитки в повече, обаче, могат не само да провалят настроението на всички присъстващи, но и да костват нечие работно място. Това не означава да лишите колегите си от нужния градус (никой не би преживял фирмено парти без спиртни питиета), а просто да бъдете внимателни с количеството и качеството на предлагания асортимент. Вместо да поръчвате десетки видове алкохол, по-добре се спрете на няколко познати и изпитани марки. Повече варианти означават по-голям риск от „мазохистични” коктейли (ракия с водка, например). Освен това качествените питиета са свързани с много по-малко „странични реакции”. Ключовата дума в случая е баланс. За разлика от частните купони, фирмените събития предполагат малко по-консервативно поведение, което не включва пиянски откровения, полуголи хора или мръсни вицове в ухото на шефа.

Доверете се на професионалистите.

Оборудването е изключително важен елемент от организацията на всяко едно фирмено парти. Маси, столове, прибори, чаши, покривки, осветление, кухненски пособия – на подобен род събития всички те правят огромно впечатление, особено ако не са добре изпипани или не работят. Вместо да се нагърбвате с тежката задача да търсите и подбирате всичко сами, по-добре се доверете на професионалистите. Right Rental предлага голямо разнообразие от оборудване под наем, което ще превърне всеки празник в грандиозно тържество. Тук ще откриете всичко необходимо за Вашето фирмено или частно парти – маси, пейки, модулни кубове, мека мебел, кухненски пособия, специализирани уреди, прибори, порцелан, декоративни елементи и много други ключови детайли.