Какви са ползите на парфюмите от натурални етерични масла за жените?

Натурални парфюми

Научете повече за парфюмите, направени изцяло от 100% натурални етерични масла. Тези естествени парфюми дават красота и здраве на всяка жена!

Всички модерни парфюми предлагат огромна гама от женски аромати: за всеки вкус, за всеки повод – и винаги има тестери, които може да опитате преди покупка. А жените активно ги използват.

И все пак…те имат недостатъци.

Оказва се, че ароматите, които се използват в производството на повечето парфюми, не са естествени, а синтетични. Също така в парфюма има голямо количество алкохол. Алкохолът и химикалите, за съжаление, влияят неблагоприятно на енергията и физическото състояние на жените.

Алкохолът и всички синтетични вещества в енергиен план представляват ниски вибрации. В голям град, при голям брой хора, ароматът на такива синтетични елементи „привлича“ енергии от нисък ред в аурата на жената. Влизайки в аурата й, такива „вампирични” структури започват да отнемат енергия и това може да доведе до хронична умора. И освен красивия аромат, жената не получава никаква полза за тялото от прехвалените, но скъпи готови парфюми.

Но има и добра новина за жените. Марковите парфюми, създадени на базата на 100% етерични масла носят чисти енергии от висок порядък.

Защо е така?

Самите етерични масла са невероятни по природа. Това е концентрирана растителна енергия! Техните основни свойства са винаги еднакви: дават енергия, махат умората и повишават жизнеността. Естествените етерични масла съдържат огромно количество полезни растителни вещества (от цветя, билки, дървета). Няколко капки от тези естествени парфюми имат несравними лечебни ефекти върху тялото, може да се каже, че са еквивалентни на продължително лятно разходка в природата! Влизайки в структурата на мозъка, частиците от естествените аромати задействат механизма на лечение на тялото.

Но това не е всичко.

Естествените аромати съдържат естествени фитоестрогени! Това е важно за жените, тези хормоноподобни вещества имат благоприятен ефект върху цялото женско тяло! Ето защо парфюмите от естествени етерични масла могат да подобрят чувствеността на жената, и увеличат нейната привлекателност.

В същото време етеричните масла са богати на феромони!

Естествените феромони (които не са синтетично създадени, както е популярно в модерната парфюмерия), са в състояние да привлекат мъжа и да повлияят на чувствата му!

Тази тайна за прелъстяване на мъжете е била умело използвана от на известната царица Клеопатра!

Има толкова митове за нейната прелъстителна сила… Клеопатра, която изобщо не е била супер красива, завладяла изцяло Юлий Цезар и Марк Антоний, като е ползвала тайните на ароматните смеси!

Малко жени са наясно, че ако ползват естествени парфюми, то могат да подобрят като цяло своето тяло.

Миризмите на естествени етерични масла (добре подбрани) могат да активират процеса на регулиране на теглото. Вдишването на такъв парфюм наистина води до оптимизиране на метаболитната активност в женския организъм.

Днес в повечето дрогерии и аптеки се продават малки шишенца етерични масла. Купете си такова, чиято миризма Ви допада, но го разредете с базово масло. Чистото етерично масло е силно концентрирано и наистина не може да се ползва в този вид.

Налейте готовата смес н красив стъклен флакон с капачка или тапа. Имате безумно свеж аромат, който остава дълго време около вас, създавайки ореол на чувственост и истинска магия.