Интернет маркетинг с нулев бюджет – мисията е възможна

internet_marketing

Интернет маркетинг с нулев бюджет

Интернет маркетинг с нулев бюджет е възможен и това доказва серията от семинари „Интернет маркетинг с нулев бюджет“. Ако сте пропуснали досегашните издания, през юни в Интер Експо Център в София ще се проведе четвъртият семинар по темата.

Сред лекторите на събитието са Борил Богоев (управител на Webface Consult), Иво Илиев (мениджмънт на маркетингови кампании в Интернет),  (управител на ICN.Bg), Огнян Младенов (собственик на Агенция SEOM) и Александър Ненов (управител на Реноватор ООД), които ще споделят своя опит как се прави маркетинт в интернет, при това с почти нулев бюджет.

Пет са основните теми на семинара и всъщност те са част и от основните и най-важни елементи на всяка успешна онлайн кампания. Всеки от тях може да бъде реализиран с минимални средства и от хора, които не са специалисти в областта.

„Интернет маркетинг с нулев бюджет“ IV ще започне с темата „Тайната книга на Маите: Вербални и невербални техники на модерните маи за въздействие и контрол на ума”. В презентацията на Борил Богоев са вплетени стихове, и истинска история от Мексико, заедно с илюстриране на ключови техники от копирайтинга и вербалния контрол.

Втората лекция на семинара ще бъде „Идеи за безплатен link building. Тя ще покаже няколко интересни методи за осигуряване на качествени връзки към вашия сайт без да платите и стотинка”. Тук Огнян Младенов ще разкрие някои от най-важните неща за SEO оптимизацията за търсачки.

След него Иво Илиев ще представи: „Предизвикателства в Ерата на вниманието: Как социалните медии промениха комуникацията и бизнесът? Защо и как да бъдем част от новата „Икономика на харесването“(likeonomy)?”

Финалът е за вирусните кампании в Интернет и Александър Ненов, но преди това е темата: „ДДС – Добрата Добавена Стойност! Или как да реализираме приход, създавайки добри партньорски отношения”. Четвъртото издание на семинар „Интенет маркетинг с нулев бюджет“ ще ви убеди, че онлайн има безкрайни възможности за реализиране на маркетинг кампании. Интернет дава среда, в която вече можем да се съревноваваме с големите компании.

Повече информация можете да намерите на сайта на събитието.