Интериорни висящи LED осветителни тела

Висящо LED осветление

Модерните окачени LED осветителни устройства – лампи и полилеи се използват широко за организиране на дизайн и удобно вътрешно осветление.

Какви са основните критерии за избор на висящи LED осветителни тела?

Активната експлоатация се определя от основните критерии:

  1. Оригиналният дизайн на осветителните тела помага лесно да се впише във всеки стил на вашата стая.
  2. Цветовата температура влияе върху благосъстоянието на човека. Например, използването на топла бяла светлина в осветителните тела ви позволява да се отпуснете.
  3. Удобно осветление. Необходимото ниво на осветеност се постига чрез регулиране на дължината на закачалките и ефективността на светодиодите.

Висящи LED – устройства и тяхната цена

Цената на висящите LED тела зависи от различни компоненти: от геометрията на формите, размера, здравината на материала, експлоатационния живот и др.

Видове висящи LED осветителни тела

Окачените LED осветителни тела са вид LED лампи и полилеи, които се закрепват към тавана с окачвания. Помислете за формата на окачените LED устройства:

– квадрат;

– кръгли,

– линейни;

– триъгълна;

– цилиндричен;

– конична;

– квадратни или правоъгълни панели, полилеи с кристали и др.

Благодарение на възможността за проектиране на произволен модел лампа, висящите тела стават все по-популярни. Поглезете се с новост, като проектирате своя собствена изключителна лампа с алуминиев профил.

Как да изберем осветително устройство за интериора?

Поради факта, че границата между лампите и полилеите е условна, е трудно да се даде ясно разделение, така че нека разгледаме текущите висящи осветителни тела за интериора. По своя дизайн висящите лампи и полилеи се отличават по форма, размер, материал, цвят и предназначение. Изборът на осветително устройство също зависи от източника на светлина, крайната мощност и нивото на светлина. Изберете осветителни тела, които отговарят на стила на вашата стая. Всеки вариант на интериора е индивидуален, така че помислете за някои стилове и изберете осветително устройство.

 Лофт стил в интериора.

Характеризира се с открити пространства без прегради, тухлени стени, високи тавани и др. За условно разграничаване на определени зони от стаята могат да се използват висящи уреди. Екстравагантно изглеждат лампи под формата на геометрични фигури, както и под формата на конус, цилиндър и други.

Класическият стил винаги е актуален.

Характеризира се със строгост, масивност, изтънченост на дизайна, в този стил са популярни позлатени и посребрени резбовани и стъклени детайли. Добре подчертават и придават елегантност на класическата атмосфера Banco полилеи и др.

Високотехнологичният стил се отличава с модерни нетрадиционни елементи без плавни преходи и ненужни аксесоари. Зонирането може да се извърши с помощта на прегради. В този стил идеално се вписват геометрични модели висящи LED лампи и др.

Методи за контрол.

Окачените LED тела могат да се управляват както с конвенционален превключвател, така и с помощта на централизирано и дистанционно управление. Интериорните висящи LED осветителни тела ще зарадват със своя дизайн, както в жилищни помещения, така и в офиси, и някои магазини, ресторанти, кафенета, барове и др.

Съвет

При декорирането на интериора осветителните тела трябва да съответстват на избрания стил. Изборът на LED устройство се влияе от мястото на неговото инсталиране. Така че, когато поставяте единична висяща лампа над масата, трябва да се вземе предвид оптимално удобното разстояние между долния ръб на LED устройството и осветената повърхност. Можете да използвате и няколко висящи светлини, в зависимост от интериорния дизайн и осветената площ. Ефектът от зониране на стая с LED устройства ви позволява да постигнете осветление на желания обект. Моля, имайте предвид, че всеки дизайн на стаята е индивидуален и зависи от стила, площта, височината на тавана, цветовата схема, материала на повърхността, разположението на интериорните предмети и т.н.