Интересни прийоми в онлайн залаганията

Както всички знаем, една от най-печелившите ниши (не знам доколко може да се нарече ниша индустрия от подобен мащаб) в Интернет е свързана със залаганията онлайн. Различни източници показват различни цифри, но прогнозите във всеки случай говорят за поне десетки милиарди долари влизащи в икономиката на спортните залагания онлайн. Въпреки усилията на различните институции да спрат разпространението на този тип хазарт (напр. в България бяха спрени дотъпите до всички сайтове на онлайн букмейкъри), индустрията процъфтява, като естествено за целта доставчиците на „услугата“ влагат постоянно милиони долари в реклама, основно онлайн, където са и потенциалните клиенти.

Съответно за никого не е изненада, че все повече хора се включват с идеята да спечелят, или поне да разнообразят малко ежедневието с надеждата за някаква възвращаемост на вложените пари. Важно е да се знае, че избягването на емоциите и мъдрото управление на „активите“ всъщност наистина може да донесе печалба.

В тази връзка наскоро прочетох за една от интересните възможности за излизане от „ситуация“, предоставяна от някои от Интернет букмейкърите (в случая ще визираме Бетфеър – повече информация за Бетфеър от Betenemy.com) – а именно Betfair Cash Out.

Какво е Betfair Cash Out?

Betfair Cash Out е функция/инструмент, която дава възможност на играещите да „излязат“ от залога преди края на срещата. Независимо дали вашият залог губи или печели вие сте в състояние да уреди залога преди събитието приключи.

onlineКога мога да ползвам Betfair Cash Out?

Можете да използвате Betfair Cash Out на живо спортно събитие, на което сте поставили залог. Както коефициентите се променят непрекъснато по време на събитие на живо ви състояние в състояние да вземе тези коефициенти, по всяко време и да се установят на залога.
Дали Betfair Cash Out е достъпен на всички пазари?

Не, за съжаление не е. Има само някои пазари, в които можете да изтеглите парите си преди края на срещата. Иконата на Cash Out се показва за пазарите, където инструментът може да се ползва.
Кога е добре да ползвам инструмента?

Това зависи от вас и вашия залог. Ако искате сигурност и сте ОК да си тръгнете с малко гарантирани пари преди крайния резултат, тогава е добра идея.
Ако вашият залог е печеливш и има няколко оставащи минути до края на събитието, може да искате да се уверите, че имате гарантирана възвръщаемост.

Ако сме на загуба, може да се опитаме да минимизираме негативите, излизайки от залога преди края. Всичко зависи от типа играч, който сме или искаме да бъдем.