Ефектни и удобни къси рокли, с които ще изглеждате неустоимо

Къси рокли

Късите рокли отдавна привличат вниманието на дамите със своя неустоим сексапил. А особено що се отнася до летните модели, те са едно от най-желаните допълнения към гардероба на съвременната жена. Днес ще разгледаме някои от най-отличаващите се предложения, за да ви подпомогнем в избора на най-подходящата за вас къса лятна рокля.

Цветови комбинации

Цветовите комбинации, които доминират при летните къси рокли през новия моден сезон, определено ще ви допаднат. Още повече, че гамата е толкова разнообразна, че просто няма как да не попаднете на модела, който търсите.

Дамска рокля с V-деколте и цветен принт

Къси рокли във флорални мотиви

Ще останете повече от очаровани, когато обърнете внимание на актуалните за 2020-2021 година къси рокли във flaro.bg, издържани в най-деликатните пастелни цветове, както и от зашеметяващите флорални мотиви с прелестни шарки.

Този сезон са на особена почит роклите с ефектни люлякови, розови, прасковени, сини и всякакви други пастелни цветове, както и моделите, решени в черни, кафяви и шоколадови нюанси .

Елегантна дамска прозираща рокля с дълъг ръкав и лъскави елементи

Елегантна дамска прозираща рокля с дълъг ръкав и лъскави елементи

Къси рокли с дантела

Дантелата е една от най-модерните декорации, затова непременно се подсигурете поне с един подобен модел  и няма да съжалявате. Прекрасните флорални мотиви, съчетани с нежната материя ще ви осигурят женствената и романтична визия, която е особено актуална през летните месеци.

Късите рокли през новия сезон определено се отличават с прелестни романтични декорации, придаващи им особено очарование. Те могат да бъдат с отворени рамене или гръб и да привличат вниманието със своята неустоима женственост.

Къси рокли за делови дами

Разбира се, дизайнерите са помислили и за деловите дами, като са им осигурили ефектни къси рокли, издържани в подходящ стил. Техните линии са семпли и елегантни, а нюансите – съобразени с тези, които се считат за най-удачни за изграждане на деловата визия.

едноцветна слим фит рокля

едноцветна слим фит рокля

Предложенията са много и всяко едно се отличава със собствено очарование. Интересни детайли не липсват, въпреки, че при деловите къси рокли те са много внимателно подбрани, за да не излизат от рамките на стила.

Ако искате да почерпите още вдъхновение и да направите по-лесен избора на перфектния за вас модел, може да разгледате нашите специални предложения – най-новите модели къси рокли.