Домът на госпожа Перигреен за надарени деца

Ако ви се гледа нещо ново, някой нов филм които да ви изненада, шокира, впечатли и смае – това може да е вашето заглавие.

Домът на госпожа Перигреен за надарени деца, трябва да излезе по кината до няколко месеца, но дори трейлъра предвещава, че ще ви хареса.

Нови филми от този жанр, този тип и тази история вече не се срещат много, затова бъдете готови да се впуснете в най-дивото приключение.

Първото нещо, което би ви дошло на ум би било, че този филм много прилича на X-men – дом за надарени, един изключителен които се предполага да предпази всички. Доста близко наистина, но нови филми в последно време такива има много. Пък и разликата тук е, че всички са деца. Тези деца имат наистина уникални способности. Някой летят, дишат под вода и какво ли още не, други са невидими, самата госпожа се превръща в птица. За феновете на магическият свят, това ще е доста интересно, защото никъде не се споменава в коя година се развива това. Като погледнете дрехите, бихте решили, че е около 1940-50, може и по-рано, но ще трябва да изчакаме самият филм да излезе.

Момчето, което дори не знае какви сили притежава трябва да опази всички. Ето тук историята се променя коренно, защото той си мисли, че е едно напълно обикновено момче, без никакви специални заложби. Добре де, как тогава отива в този дом, какво го насочва там и къде са родителите му?

Добре, насочваме се към следващата загадка – какво може да искат лошите от група деца? Ако сте гледали достатъчно нови филми, дори стари, голяма част от злодеите искат да извлекът силата по някакъв начин. Какво обаче ще правят после с нея не се знае.

Наистина филмът изгледа доста добре направен, хубави ефекти, историята също си заслужава. Ще трябва само да почакате докато се появи на екраните, за да може да получите отговор на всичките си въпроси.

Някой виждал ли е книгата, по която е направен? Много нови филми са направени по книги, но на много малко от тях сме виждали книгата.